Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/01/21 Sis mesos recuperant-me. Crònica d'un accident de trànsit


Sis mesos, mig any, per ser exacte: cent vuitanta-quatre dies, fa que un conductor em va encalçar mentre estava parat amb la moto, en un semàfor de color vermell. Ni en les previsions més pessimistes, creia que durés tant de temps la recuperació. La realitat és la que és i cal acceptar-la com a tal. Admetre-la per a viure amb el màxim de plenitud possible i adaptar el dia a dia, a aquesta circumstància.

Per la meva part, no escatimo en esforços, vull estar recuperat com més aviat millor. Sense oblidar que l'objectiu és recuperar-me bé, sense tenir seqüeles. Per a poder tornar a fer el que més m'apassiona, afrontar desafiaments personals, en forma de reptes esportius. Faig tot el que diuen els metges que he de fer, des de proves mèdiques, seguir determinades pautes en el dia a dia, prendre medicaments i fer rehabilitació.

La rehabilitació en un centre especialitzat és diària. Amb seguiment mèdic del progrés, i suport de fisioterapeutes per a fer-ho correctament. En el dia d'aquest escrit, és la sessió número vuitanta-dos. Fent números del 2020. Entre l'accident, el teletreball i els dies de feina fora de l'empresa. L'any passat, he anat més dies al centre de rehabilitació que a l'oficina.

La recuperació és una bola de neu, que es fa més gran a cada pas. Amb la peculiaritat que el camí fa pujada. Fent la sensació que la millora cada vegada és més petita i més lenta. El dolor no deixa de ser-hi. És un mal company de viatge. Per sort, puc mirar enrere, per veure d'on vinc i ser conscient del trajecte recorregut. Sense perdre de vista el que queda per endavant.

Pot semblar que els sis mesos són temps perdut. En realitat és tot al contrari. És temps guanyat. Viscut i gaudit amb intensitat, dintre les circumstàncies. Assaborint els moments dolços i posant color a les jornades més grises. Sent conscient del regal que és un nou dia.


Sé del cert, que quan tot plegat passi. El futur que m'espera és apassionant, ple d'incertesa, d'oportunitats, contratemps i noves aventures, res està escrit. El futur és un llibre en blanc i tinc moltes ganes d'escriure nous capítols a la meva vida.

 

Tots els escrits sobre l'accident, a un sol clic: Crònica d'un accident de trànsit

Comentaris