Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/01/21 Nova portada al blog


Des d'ara, el blog té portada, una pàgina de benvinguda. Ho dic amb tota la il·lusió del món, ha estat difícil. No sempre és fàcil i ràpid donar forma a una idea. Ha fet falta esforç, dedicació i una bona dosi de codi HTML, que he hagut d'anar aprenent.

Amb més de 1.600 escrits, feia falta ordenar el contingut d'alguna manera. Ho he fet en vuit seccions: Nedant, a peu, pedalant, triatló, caiac, aventura, coses meves i llibre. En el futur poden canviar, segons vagi anant la temàtica del que publico, puc posar o treure seccions. O potser si no és pràctic, reformular-ho tot des de zero. Qui vulgui entrar directament al blog, hi ha botó ben gran, al capdamunt de la portada.

Cada secció té un llistat i enllaços, a les publicacions del que fa referència. D'aquesta manera, tot és més senzill de trobar. He intentat, dividir i agrupar el contingut, per a fer-ho tot més accessible. He buscat una manera homogènia, perquè sigui més fàcil d'interpretar. Ha costat, a parts iguals, idear com fer-ho i materialitzar el projecte.

Si has entrat directament a aquest escrit i vols veure i interactuar amb la portada, només has de fer un clic a www.ultraquim.net

Comentaris