Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

31/01/21 Llibre: L'home que perseguia la veritat d'Isidre Grau

Llibre: L'home que perseguia la veritat d'Isidre Grau
Amb aquest llibre he sortit de casa. Des del sofà he visitat la platja, el passeig i part dels racons on visc. He deixat la ment volar lliure, sense restriccions pel confinament. He nedat en les aigües que envolten Sant Feliu de Guíxols, sense mullar-me. Anant a Castell d'Aro, on he viatjat en el temps. Inclús fins a Cerdanyola, en el que dura un parpelleig. Tot només passant de pàgina.

Sempre és emocionant veure el que un coneix, amb uns altres ulls. Observant el que un habitualment no veu. He vist l'entorn construït en lletres,  mitjançant la mirada d'Isidre Grau i la seva novel·la, l'Home que perseguia la veritat i que com ell mateix em va dir, en va trobar més d'una. M'atreviria a afegir, que les veritats el van acabar trobant a ell.

Una novel·la d'intriga, que té girs inesperats i amb temes de fons, com la vellesa, la joventut, la lleialtat, les relacions familiars i les professionals, entre d'altres. Amb l'estil narratiu de l'Isidre, que enganxa des del principi. Una molt bona lectura.

Comentaris