Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

17/01/21 Llibre: La travessia més difícil de Tatxo Benet

Portada llibre La travessia més dificil de Tatxo Benet
La travessia més difícil a més de ser un testimoni en primera persona, del mal tràngol de l'hospitalització a causa de la Covid-19. És un retrat del moment previ que ha viscut el país, referent a aquesta pandèmia i una radiografia del que en aquells moments es viu. I de com el personal sanitari encara la lluita contra el coronavirus.

Una lectura més que recomanable, no només per l'esperit de lluita i superació del protagonista. En Tatxo Benet, amb qui he tingut la sort de compartir braçades en més d'una ocasió. Si no per veure com de fràgil i alhora increïblement dura, és la fortalesa humana davant l'adversitat.

El nom és més que encertat, la travessia més difícil. Durant l'evolució de la malaltia té mala mar, ha d'anar a contracorrent i afrontar la solitud, que tot nedador de llargues distàncies ha de tenir present per seguir endavant. Això no obstant ho afronta amb disciplina i voluntat d'arribar al seu objectiu, superar la Covid-19.

Els drets d'autor d'aquest llibre. es destinaran íntegrament a la campanya "jo em corono" i a l'Hospital Clínic de Barcelona.

Comentaris