Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Del 24 al 31/12/20 Sant Silvestre Ganxona 2020, cursa virtual amb premis

Cartell Sant Silvestre Ganxona 2020

Des de l'Aquàtic Club Xaloc, amb molta tristesa, us hem d'anunciar que l'edició de la Sant Silvestre Ganxona, del dia 31 de desembre del 2020, queda suspesa. La situació d'emergència sanitària no ens deixa altra opció, hem de tenir cura per la salut de tots els participants i voluntaris.

 

Però volem continuar acomiadant l'any fent esport. Us fem una nova proposta: #SantSilvestreSFG Enguany serà una edició virtual i amb premis! 

 

Es podrà realitzar durant vuit dies. Des del dia 24 fins al 31 de desembre de 2020. Cadascú on li vingui més de gust i li vagi millor. Es pot fer en qualsevol població. Enguany, la distància és lliure. L'important és gaudir fent esport, sigui caminant i/o corrent. Ens agradaria, que seguis la tradició d'aquesta prova, fer-la amb un gorret de Pare Noel, per això premiarem a la fotografia més nadalenca. 

 

Per participar, només cal que pengeu una foto, a les xarxes socials: Facebook, Twitter o Instagram, amb l'etiqueta #SantSilvestreSFG Seran vàlides les publicades entre el 24 i el 31 de desembre. Cal que tingueu el perfil públic, perquè les puguem veure, si no és així, podeu enviar la foto per missatge directe a les nostres xarxes o al correu electrònic: natacio@clubaquaticxaloc.cat

 

Les millors fotos, en què ens etiqueteu o ens envieu, les compartirem a les xarxes socials i optaran a regals. 

 

Hi haurà tres premis, que consisteixen en material esportiu. Un a la fotografia més nadalenca. A la imatge més divertida. I un premi, que sortejarem, entre tots els que participeu. 

 

El jurat estarà compost per membres de l'Aquàtic Club Xaloc. La decisió del jurat i el sorteig, es donarà a conèixer durant la primera quinzena de gener. A més de comunicar-ho a les xarxes, ens posarem en contacte amb les persones guanyadores. La recollida dels premis,serà a la localitat de Sant Feliu de Guíxols. 

 

Cal respectar la normativa sanitària, que hi hagi vigent en cada moment. Així com les restriccions i mesures especials per la Covid-19. 

 

Perfils en què ens podreu trobar a les xarxes: 

Facebook: @ClubAquaticXaloc 

Twitter: @CAXaloc 

 

Més informació: Aquàtic Club Xaloc

Comentaris