Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/12/20 Cursa Sant Esteve de Llagostera

Cursa Sant Esteve de Llagostera  2020

Des del 2015, en què la mare es va posar el seu primer dorsal, que hem fet nostra la Cursa de Sant Esteve de Llagostera, com una tradició familiar més.

És una jornada per gaudir caminant, de camins amb encant, pels quals han transcorregut part de les nostres vides. Tot en un ambient de festa. Per poder desitjar les bones festes, als qui no veiem sovint, tot fent bategar el cor ràpid. Per viure el Nadal, d'una manera diferent.

Enguany, a causa de la Covid-19, no s'organitzava, lògic, era la decisió més encertada. Nosaltres no vàrem voler perdre la tradició. Juntament amb la meva germana, vàrem fer uns pitralls casolans, per aquesta edició especial, a partir dels de l'any anterior i així sorprendre la mare.

Elles dues, mare i germana, varen fer el recorregut, no cal que estigui marcat, el coneixen de sobres. A més varen gaudir d'un dia d'hivern assolellat i amb bona temperatura. Contrastant en altres edicions que havien estat més fredes. En el meu cas, per culpa de l'accident de trànsit, vaig haver de seguir la cursa, acompanyat per les crosses, des del sofà.

Publicacions de les participacions en la Cursa de Sant Esteve de Llagostera

Comentaris