Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/12/20 IX Copa Nadal Ganxona

Participants Copa Nadal Ganxona 2020

Estic content tot i no nedar, perquè s'ha seguit la nostra peculiar tradició. Nedar a la platja de Sant Pol, de Sant Feliu de Guíxols, el dia de Nadal. De mans d'en Sergi, amb qui juntament amb en Maxi i el que escriu, vàrem iniciar aquesta particular aventura, de la Copa Nadal Ganxona. Tampoc puc negar que sento una mica de tristesa, perquè a causa de l'accident de trànsit, no hi he pogut participar.

El nom ho diu tot. Copa Nadal Ganxona. Copa Nadal, en homenatge a la Copa Nadal que es celebra a Barcelona des del 1907. I que es fa en banyador. Fent al·lusió a nedar en un dia tan assenyalat. I ganxona, que és el gentilici de la població de Sant Feliu de Guíxols. Nosaltres ho vàrem iniciar el 2012.

Mai ha pretès ser una convocatòria de molta gent, enguany amb la Covid-19 encara menys. Sempre ha volgut estar un punt de trobada de bons amics, que gaudeixen la passió per les aigües obertes.

Han nedat des de la platja de Sant Pol, fins a la Punta d'en Pau, uns 25 minuts amb una aigua a 13,8 C. Els cinc participants, han sentit la sal a la pell. El dia no els ha acompanyat. El sol tapat per núvols grisos, una temperatura exterior de 7 graus i un vent, dels que et congela quan surts tot moll de dins la mar. I el petit contratemps de no poder anar a prendre un cafè amb llet ben calent, al voltant d'una taula de bar, perquè l'hostaleria el dia en qüestió, només podia obrir en les franges d'esmorzar i dinar. Tot superat pel caliu que dona compartir el que a un li agrada.

Àlbum de fotos

Escrits de totes les edicions de la Copa Nadal Ganxona

Comentaris