Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

11/11/20 Vuit anys de blog, amb nom propi: www.ultraquim.net

Vuit anys. Des del novembre del 2012. Que aquest espai, té domini propi: www.ultraquim.net. Tot i que el blog, té més de deu anys.
Una adreça, curta i senzilla, on trobar-hi, les coses que m'inquieten, que em fan somiar despert o simplement, vivències que comparteixo.
Un domini no és més que tenir un nom propi a internet. I per tenir-lo, has de pagar el lloguer cada any, per endavant. El cost és baix, en el seu moment el vaig comprar en dòlars. Té un cost fix de 10 dòlars, que al canvi, entre impostos i demés, no ha superat mai els 12 euros.
L'allotjament de l'espai web, no està inclòs. En aquest cas, faig servir un recurs gratuït, que és blogger. Amb les seves virtuts i limitacions. Suficient per a les pretensions d'aquest blog. El que si tinc inclòs, és el correu electrònic associat al domini web. Amb un màxim de cinc adreces. La de contacte, és nopucparar@ultraquim.net.
Fent honor a la veritat, fa il·lusió. És una finestra oberta al món, no només perquè em vegin, sinó, sobretot per a observar i deixar entrar aire fresc. El blog m'aporta molt. A més de ser un quadern de bitàcola. Publicar el que un vol fer, crea un compromís i la reflexió, de com realitzar-ho. Escriure el que he fet, ho grava en la memòria, extraient-ne les sensacions i els aprenentatges.

Comentaris