Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta: Onco 100X100. 100 km en 100 dies

Cartell Onco 100x100

En aquests temps, que ens ha tocat viure, sense curses, podem fer, cadascú de nosaltres, un repte solidari. Oncolliga ens proposa l'Onco 100X100.

Onco 100x100:

  • Consisteix en completar una distància de 100 quilòmetres en 100 dies corrent o caminant per allà on un vulgui. De manera individual o fent equip, amb un màxim de 8 integrants. Fent dues sortides caminant a la setmana, aproximadament d'una hora, ja podem aconseguir el repte. Està a l'abast de tots.
  • La inscripció al repte es pot fer fins el 23 de desembre. A partir d'aquí, cada participant decidirà quina distància corre o camina en cada sortida i en quants dies completarà el repte. Només haureu d'anar registrant les distàncies de cada entrenament o sortida a la nostra web fins a arribar als 100 km
  • El termini màxim per assolir el repte són de 100 dies, que comencen a comptar a partir del primer registre a la web. Un cop hàgiu completat els 100 primers quilometres, rebreu un diploma finisher personalitzat.
  • Amb la inscripció, un donatiu de només 30 euros, estaràs col·laborant directament amb la Fundació Oncolliga Girona perquè pugui tirar endavant els seus serveis d’ajuda i suport als malalts de càncer i les seves famílies. Com a conseqüència de l'actual crisi social i sanitària de la Covid-19, l’Oncolliga ha vist reduïts considerablement els seus ingressos habituals, provinents majoritàriament d'activitats solidàries organitzades pels voluntaris de les diferents delegacions, així com d’esdeveniments esportius. Que menys que ajudar, als que sempre ajuden.
  • Es pot col·laborar inscrivint-nos i fent el repte. Animant als nostre amics i familiars a fer un donatiu al nostre dorsal o al nostre equip. Mitjançant una donació a un participant o fent-ho al Dorsal 0.

A més a més, hi haurà premis a l'Onco 100x100:

  • Un al que faci més quilòmetres en els 100 dies i ho pugui demostrar a través de l'aplicació Strava.  
  • Un altre premi serà per a la persona que aconsegueixi més donatius. Els donatius quedaran registrats a la pàgina web de l'esdeveniment.
  • Sorteig final de diversos premis.
Més informació i inscripcions: oncolligagirona.cat

Comentaris