Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

21/11/20 Ferides, cremades per l'asfalt. Crònica d'un accident de trànsit

Pot desodorant, ratllat per l'accident
Tot i dur equipació de moto i pantaló llarg. Degut a lliscar per la carretera unes desenes de metres. Empés per la força del cotxe que em va encalçar, mentre estava amb la moto, parat en un semàfor en vermell. Tinc cremades a la pell, repartides per diferents parts del cos, produïdes per l'asfalt.
En el vídeo, al igual que en la foto, es pot veure, com va quedar el pot de desodorant, que duia dins la motxilla. La pell, us la podeu imaginar. 
Les ferides van tardar vuitanta-un dies, a cicatritzar, i deixar de requerir cures, per part de personal especialitzat d'infermeria. Actualment fa prop de dos mesos que estan a l'aire. La pell mica en mica es regenera, tot i que em quedaran unes bones marques.

Durant les cures havia de tenir unes precaucions especials. No mullar el recobriment de les ferides. No recolzar el pes del cos, on les tenia, fet que complicava el dormir. A més, l'adhesiu per aguantar les gases a la pell, m'ha deixat ben irritat i  la pell vermella. Havien d'anar ampliant la mida de la gasa, per no enganxar-la sempre allà mateix.    
Ara toca no gratar, un mal menor. Prefereixo aguantar la picor, que no pas el dolor que sentia abans. Cal hidratar les ferides. Com que les cremades estan repartides, en diferents parts del cos, i en diferents estadis de regeneració. A unes, per prescripció mèdica, els aplico crema hidratant, mentre que a d'altres hi he de posar oli de rosa mosqueta.
Si fins ara a la platja ja semblava una senyera, pels diferents tipus de bronzejat, per les marques de la roba. Ara hi afegiré el dibuixets de les cremades.

 

Tots els escrits sobre l'accident, a un sol clic: Crònica d'un accident de trànsit

Comentaris