Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 06/06/20 Sant Feliu de Guíxols - Olot i tornada, pedalant 200 km, per les vies verdes

En tinc moltes ganes. Fa molts dies que hi penso.
Després de setmanes, confinat a casa. I d'un mes poden sortir, a fer esport en franges horàries. Arriba el primer cap de setmana, en que puc fer aquest repte. Rodar i rodar.
El trajecte, em té el cor robat. De Sant Feliu de Guíxols a Olot i tornar. Per les vies verdes. Pedalant uns 200 km.
Serà en solitari. Ho faré respectant les franges horàries, en que pot sortir la gent gran. L'idea és sortir molt d'hora, de matinada. Per ser al voltant d'Olot, en la franja de 10 a 12 hores. Fer un esmorzar/dinar/homenatge, sense presses, en un dels bar-restaurant, que tinc vistos. I si cal faré una parada per berenar de 19 a 20 hores.
Aquesta vegada, no podré comptar amb les fonts públiques. Estan totes tancades pel covid-19. Sortiré carregat de casa, per tenir-ne, espero, fins la parada de les 10 del matí. I després, com que ja estarà tot obert, en compraré pel camí.
Físicament, ho afronto amb dubtes. La tirada més llarga que he fet en bici, en els últims mesos, ha estat de 72 km. Per sort, la il·lusió pesa més que la por. En el pitjor dels casos, carrego la bici al bus i cap a casa.
Sinó ho aconsegueixo, no passa res de res, almenys hauré gaudit del trajecte i d'haver-ho intentat. Perquè no hi ha res més trist, que penedir-se del que no s'ha provat.

Crònica del repte:

Comentaris

  1. molt be
    jo he fet girona sant feliu 82 km
    i ara m'agradaria fer quan pugui girona-olot

    ResponElimina
  2. Amb il·lusió , si senyor , molta sort , oju els aigüats ,que encara podràs omplir els bidons amb aigua de pluja

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies, pel vostre suport, amics!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!