Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Projecte: 100 cims

Aquesta iniciativa, la va crear el 2006 la FEEC. Es tracta d’assolir 100 cims d’entre una llista de 308 muntanyes representatives de Catalunya, la Catalunya del Nord i Andorra.
En el meu cas, em servirà com excusa, per a fer una mica més de muntanya, i sobretot per explorar territori. El començaré de zero, a partir d'avui, sense tenir en compte els cims que he fet. Així serà més interessant, i m'incito a pujar-hi de nou.
L'únic criteri, que seguiré per fer un o altre cim, serà la possibilitat d'anar-hi.
La normativa, de la FEEC, distingeix entre cims essencials, 150, i els que no, els 158 restants.  I diu  que a  partir de dia 1 de juliol de 2019 per superar el repte caldrà assolir un centenar de cims d’un llistat de 150 que es consideren essencials. La normativa pròpia, per aquest projecte personal, fa vàlids els 308 cims.
Alguns els faré en bicicleta, d'altres corrent i la majoria caminant. Ja sigui pel meu compte, amb amics o dintre d'una activitat organitzada.
No hi ha data de finalització, ni cal. L'idea és anar fent, aprofitant les oportunitats, que puguin sorgir.
Hi ha una opció, per a poder registrar els cims, dins la mateixa pàgina web de la FEEC. Com que no pertanyo a cap associació de muntanya, ni estic federat, ho registraré en aquest bloc. Publicaré una pàgina amb els cims pujats i el track.

Comentaris