Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/06/20 Sant Feliu de Guíxols - Puig de Ses Cadiretes i tornada en btt


Aquesta ruta en btt, és un plaer pels sentits. La faig sovint i no em cansa.
Surto de casa, de Sant Feliu de Guíxols. Al cap de res ja fa pujada. A cada poca estona, a mesura que es guanya alçada, les vistes són un regal.
El destí és el Puig de Ses Cadiretes. No puc evitar, fer parada, sortint del camí més directa, al mirador de Canyet. Té unes vistes, de les que per vegades que les vegis, sempre les vols tornar a veure.
El camí és de bon fer. Amb excepció d'alguna rampa, no massa llarga, que fa suar de valent o fer peu a terra, que tampoc passa res. I algun petit tram, desdibuixat per l'aigua.
Una vegada al cim del Puig de Ses Cadiretes. Pujo fins el vèrtex geodèsic. En els vèrtex, sempre hi ha les millors vistes, doncs solen estar en indrets alts i clars de vegetació. En aquesta ocasió la boira matinera, no em deixa gaudir de l'espectacle plenament, només el deixa entreveure. Una bona excusa per a tornar-hi.
Aquesta cim, l'he escollit per ser el primer del projecte 100 cims. Perquè quan estava a l'escola, a Llagostera, en la meva etapa de secundària. El buscava per la finestra i abans no començaven les classes, hi anava amb l'imaginació. I sempre que hi vaig, torno a l'infantesa per una estona.
Desfaig camí. Molta baixada i algun pla, que fan anar ràpid, mentre el sol, surt mandrós. I amb la seva llum, em deixa admirar el bosc, que té la cara rentada, per la pluja que caigut aquest dies.
Track wikiloc / garmin connect


Seguiment del projecte 100 cims

Comentaris