Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel confinament: #NiConfinatPucParar

M'he proposat, que des del dia 28 de març,  fins l'últim dia de confinament, o fins que la salut m'ho permeti. Fer més voltes que un ventilador.
Seran voltes a la terrassa de casa, que és rectangular. Fa 4,8 metres de llarg i 3,5 metres d'ample. Sumat dona un contorn de 16,6 metres, que una vegada fet els girs, es deu quedar en uns 16 metres. Per això calculo que, mínim, he de fer 300 voltes, per assolir els 5 km, que em proposo fer cada dia, entre les 00.00 i les 23:59, sense poder acumular, ni avançar quilòmetres per un altre dia.
En cas de mal temps, tinc un pla B. Fer-ho a l'interior de casa,  de 8 metres amunt i 8 metres avall, fent girs de 180 graus, en un espai de menys d'un metre,.  En aquest cas serien 300 anades i 300 tornades per allà mateix. És un ircuit en forma de 8, que és de més mal fer, per ser tancat, però són 300 voltes igualment. Espero i desitjo, que no faci mal temps!
Son 5 quilòmetres, perquè en el quatre dies que ja porto, fent i testejant aquest repte. La lesió del turmell no se'n ressent.  I mentalment, estar més d'una hora fent voltes, cada dia, ja és prou dur i divertit.
En les quatre ocasions, en que ho he fet, hi estat al voltant de 75 minuts, que vol dir que camino a un ritme de 4 km/h. Els constants girs, frenen molt. Per evitar la càrrega, excessiva, del turmell, canvio el sentit de la marxa, cada quilòmetre.
Per controlar la distància, faig servir la opció de córrer en cinta, del garmin. Que bàsicament activa el podòmetre. La funció de gps, al ser una distància tant reduïda i amb girs constants, no marca bé.
El confinament em deixa tancat a casa, la ment segueix volant lliure.


Totes les publicacions del #NiConfinatPucParar

Comentaris