Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/03/20 Curs de mecànica de bicicletes

Feia anys que buscava un curs, de mecànica per la bicicleta. Per a poder solucionar petits problemes, en les sortides i aventures que faig pedalant. Més enllà de posar cinta americana i/o brides. Pel manteniment, compto amb  Ayats Cycles, mecànic de confiança, i gran professional.
A la fi l'he trobat, a l'Escola de Mecànica de la Bicicleta. M'ha tocat anar a Barcelona ciutat.
El curs, d'unes vuit hores de durada. Amb molta més pràctica, que no pas teòrica, m'ha sorprès gratament. He aprés coses que desconeixia i afiançat les que sabia. Ara sé petits trucs, que m'ajudaran, a rodar amb més tranquil·litat.
Hem treballat diferents aspectes: Reparació de punxades. A la fi sé com posar la roda del darrere, que sempre m'havia costat molt i que acabava entrant de casualitat. La correcta neteja i lubrificació de cadena, plats i pinyons, res a veure amb el que estava fent fins ara. Canviar pedals. Ajust de frens. I el que tema que més vegades, m'ha donat problemes en les aventures cicloturístiques de més d'un dia, ajustar el canvi, i inclús substituir els cables. Rodant per camins i corriols, carregat de pes, és fàcil desajustar-lo.
Sens dubte, aquesta formació i quatre eines, em permetran disfrutar més de la vida a ritme de pedal.

Comentaris