Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

11-12/01/20 24 hores a muntanya

Desena participació a les 24 hores de muntanya. La veritat és que cada any, em diverteixo més, tot i que fer les 24 hores seguides, no sigui fàcil. No només perquè els organitzadors, van polint detalls i es superen. Sinó pel que hi comparteixo.
A més de compartir camins, pistes i corriols, amb molt d'encant i vida. Indrets, en que la mirada, omple l'esperit. Fred i bosc gebrat a totes hores. Menjar en cada parada. Mal de peus, cansament i son.
El millor d'aquestes 24 hores a muntanya, és compartir el caminar, amb gent que fa anys eren estranyes i ara son amics. Amb persones, que veus una vegada l'any, i et resulten familiars. Amb cares noves i les de sempre. Amb participants que potser no  ens tornarem a veure, i amb d'altres que es tornaran habituals. Amb els amics del Centre Excursionista Olot, que et mostren la seva cara més amable, per ajudar-te a aconseguir el teu propòsit. I els voluntaris, que et fan sentir el protagonista de l'aventura, quan els que tenen més mèrit són ells.
No tan sols només compartim camí, també dubtes, il·lusions, projectes, aventures viscudes i diferents maneres de viure la vida. Diferents punts de vista, que enriqueixen de mala manera, et fan despertar idees i mirar les coses des d'una altre banda.
 
L'essència d'aquesta prova, és el compartir. No el competir, ni el ser més ràpid. Espero poder participar-hi moltes més edicions, per seguir-ne gaudint amb els amics, els coneguts i els per conèixer.
Track  Wikiloc / Garmin Connect
Cròniques participacions anteriors:  2011, 2012, 2014, 2015, 2016, 2017 i 2019. També ho he realitzat el 2009 i el 2010, tot i que no n'hi ha constància en el bloc.

Escrit relacionat:

Comentaris

  1. Que hi ha millor que petar la xerrada sota una bona lluna?
    L'any que tornarem a repetir 👍

    ResponElimina
  2. L'any que ve tornarem a repetir 😜

    ResponElimina
  3. Tens molta raó, ens veiem a les muntanyes!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!