Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 26/01 al 01/02/20: 6 dies amunt i avall (144 hores)

El repte, consisteix en sumar el màxim de quilòmetres, a peu, en sis dies, 144 hores.
Ho faré, en solitari, en un circuit de 5 quilòmetres entre anada i tornada, a Sant Feliu de Guíxols. 4,2 km de superfície dura (vorera, ciment i/o asfalt) i 800 metres de terra. Durant el recorregut, hi ha dues fonts i lavabos públics. Passant per davant el complex esportiu La Corxera, del que en soc usuari, puc deixar coses en un dels armariets, anar al lavabo  i prendre un cafè al bar, si em cal. Al ser un recorregut urbà, està il·luminat, no hauré de dur frontal. El trajecte és pràcticament tot pla, exceptuant una petita pujada, per accedir al far del port. El circuit pot variar lleugerament. Al ser a trànsit obert, estic condicionat a l'ocupació de l'espai públic, per persones, animals, vehicles i d'altres elements. Si plou, el repte segueix igual, l'únic que en cas d'haver-hi bassals, canviaria la part del circuit de terra, per vorera.
Un cop comenci, el diumenge, 26/01/20 a les 18 hores, el cronometre no para, fins el dissabte, 01/02/20 a les 18 hores. Jo si. Per anar a fer els àpats principals, i dormir una estona, a casa. Les parades intentaré siguin el més curtes possibles. Pel menjar, compto amb l'inestimable ajuda de la mare, que els dies previs al repte, ha cuinat els dinars i sopars. Teca de la mare és sinònim de viandes sanes, bones i sense problemes d'estomac. Només hauré d'escalfar, endrapar i llestos. El dormir, l'idea és fer-ho entre una i tres hores, no descarto repartir-ho en dues vegades per nit. El passar per casa, ho fa logísticament molt senzill, doncs hi tinc tot el material necessari, i em permet fer el repte sense ajuda externa.
Sé del cert, que caminaré més hores que no pas correré. Tot i que correré tant com pugui. Em marco un objectiu ambiciós. 450 quilòmetres (10 km X cada any d'edat). Tot i que independentment del resultat, si ho he donat tot, em sentiré satisfet,
Per testimoniar el repte duré dos gps. Un de mà, per gravar el total del repte. I un altre al canell, en que gravaré de manera parcial, cada tirada. Que em servirà per controlar els horaris, el ritme i l'objectiu, que em vagi marcant tram a tram.
L'estratègia la tinc apunt, i preparada perquè sigui canviant. No tinc prou experiència, per saber del cert, com encarar un repte com aquest. El segur, és que sigui quin sigui el resultat, aprendre molt. 
Tinc moltes ganes, de viure aquesta experiència!
Track del circuit Wikiloc / Garmin Connect

Actualització del 25/01/20: Degut al temporal Gloria, l'escullera del port està tancada, per desperfectes. Fins que la reobrin, el circuit serà de 4 quilòmetres. 

Crònica del repte:
26-30/01/20 6 dies amunt i avall

Comentaris