Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Propera aventura, del 13 al 15/05/19 Pirinexus en btt

353 km, amb uns 3.500 metres de desnivell acumulat aproximadament, en solitari, en btt i remolc, amb tot el material al damunt (roba, tenda campanya, sac de dormir, estris per cuinar, etc).
Pirinexus és una ruta circular d'uns 353 quilòmetres de recorregut, que uneix el sud de França amb les comarques Gironines. Passa per 53 poblacions i 8 comarques. Combina diferents superfícies per a rodar, vies verdes, carreteres secundaries, camins agrícoles de terra i formigonats.
Serà una petita aventura, que realitzaré en tres etapes, fent nit en càmpings, dins el metre quadrat que més llibertat em dona, la tenda de campanya. Els trams són bastants equitatius en distància, uns 120 km +/- cadascun, tot i que no en desnivell acumulat, que anirà de més a menys.
L'inici, serà com tots els bons reptes, des de casa. Sant Feliu de Guíxols, Fent la primera nit a Sant Joan de les Abadesses. El segon dia vull descansar a Capmany. El tercer, ja dormiré en el llit de casa.
Fer-ho entre setmana, de dilluns a dimecres, ajudarà a que sigui una experiència més tranquil·la i pugui gaudir del camí amb més intensitat. 
Faig aquesta petita aventura en solitari, amb el propòsit de ser feliç fent el que m'agrada, fent bategar el cor ràpid damunt la bici, vivint intensament emocions i sensacions. 
Tots els escrits de l'aventura : Pirinexus 2019

Comentaris