Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/05/19 OncoExtreme, cursa d'obstacles

Córrer sempre és divertit, fer-ho en una cursa d'obstacles, encara més. En l'entorn de mar i muntanya de Palamós ho fa atractiu, es miri per on es miri. Si hi afegim que és de caràcter solidari, perquè els beneficis van a l'Oncolliga, es torna més interessant. Si hi sumen, que la vaig fer amb la meva germana, ja és un onze sobre deu.
L'ambient abans, durant i després de la prova, és de bon rotllo, evidentment que hi ha qui va a competir, tot i que la gran majoria va a passar-s'ho bé i això es nota en l'atmosfera. Els voluntaris i organitzadors, tota l'estona amb un somriure, ajudant a que tothom gaudis de la jornada.
Els obstacles, molts divertits. A mi els fan pujar cap amunt, deixant el terra avall, no m'atrauen gaire, a la meva germana si, que s'enfila per on calgui i perquè no n'hi havia de més alts. Sóc el poruc de la família. Amb els que més he disfrutat, ha estat amb els d'aigua i fang, això de rebolcar-me per terra, caminar a quatre grapes per fang i/o aigua, m'ho ha fet passar pipa.
Àlbum de fotos
Track garmin connect

Escrit relacionat:
Proposta pel 05/05/19 OncoExtreme, cursa d'obstacles

Comentaris