Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/05/19 Pirinexus. Etapa 1. Sant Feliu de Guíxols - Sant Joan de les Abadesses

Surto de Sant Feliu, amb el remolc ple d'il·lusions, expectatives i moltes ganes de pedalar.
El primers quilòmetres, son estranys, anar amb el remolc, canvia les sensacions. En el manillar es nota l'equipatge, que habitualment no duc. Als pedals, cal adequar la relació de plats i pinyons, per adaptar-se al nou pes. I a cada obstacle, en forma de ressalt, clot o pedra, cal recordar, que han de passar-hi tres rodes, en comptes de les dues, a les que estic acostumat.
Al km 20 +/-, a Llagostera, la primera alegria del dia. Sense premeditar-ho, coincideixo amb la mare, que està caminant per la via verda, ella no sabia a quina hora passaria, doncs, no ho sabia ni jo.
El dia és calorós. Aprofito per sortir de la ruta, quan duc 78 km. Per anar fins el Molí dels Murris, a Les Planes d'Hostoles, un gorg espectacular, sembla tret d'un conte de fades. On remullar-me i nedar una estona, abans de dinar.
Al km 100, s'acaben les vies verdes. Deixo el pedalar per terra i cal fer-ho per asfalt, en una bona pujada, que em durà d'Olot fins a Sant Joan les Abadesses. La pujada es fa feixuga, alternant petites estones a peu, per descansar les cames i per descansar, sobretot, de la calor, que m'està fent suar la gota.
Un cop dalt, gaudeixo la baixada a bon ritme. Vull arribar al càmping abans no es faci fosc, tot i que tinc llum i la recepció esta oberta fins les 11 de la nit.
 
Toca muntar la tenda, el dos metres quadrats, que més lliure em fan sentir. Amb quasi 131 quilòmetres pedalats amb 1.728 metres de desnivell positiu, ràpidament em ve a atrapar la dolça son.
Tots els escrits de l'aventura : Pirinexus 2019

Comentaris