Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/05/19 Marnaton Barcelona, una lliçó de vida

La Marnaton de Barcelona, l'he viscuda des de dins, a vista de  caiac. Hi ha hagut uns mil participants, mil i una histories. Tot i que jo, des de fa dos anys en visc una, de molt aprop.
És una història de vital, de superació, d'anar sempre una mica més enllà, una lliçó de vida.
Des del 2017, tinc la gran sort de poder anar, des del caiac, amb en Sergio Perez, que té una minusvalidesa a les cames, que compensa amb escreix, amb una voluntat i determinació de ferro i acompanyant-lo en Francesc Calvo, entrenador i, sobretot, amic seu.
El 2017 va nedar 2.000 metres, l'any següent els 4.000 i enguany, s'havia proposat fer els 6.500, tot i que per motius de seguretat, per la baixa temperatura de l'aigua, al voltant de 15 graus, l'organització, va retallar per tothom a 5.000 metres.
El més espectacular d'en Sergio, és que, en les tres ocasions que he tingut l'honor d'anar amb ell, no l'he sentit queixar-se, ni dir paraules amb desànim, ni defallir. Si he escoltat com descriu la realitat i com afronta, braçada a braçada el seu repte. Només puc sentir admiració per una persona com ell. 
També la meva admiració i reconeixement per en Francesc. Aquest dissabte, va nedar els 5.000, a menys de la meitat del seu ritme habitual, anar més a poc a poc a l'aigua, vol dir agafar fred i tenir la musculatura entumida.
Els dos són una lliço de vida, que demostra, que la voluntat trenca totes les barreres i que l'amistat, ajuda a seguir endavant. Moltes gràcies pel vostre exemple!
Àlbum de fotografies

Comentaris