Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/05/19 Pirinexus. Etapa 3. Capmany - Sant Feliu de Guíxols

El sol encara està mandrós i ja he acabat la son. Ho recullo tot i de nou a fer el que tant m'agrada, pedalar. És l'última etapa i alhora la vull assaborir com si fos la primera.
Al km 14, primer regal de la jornada. El pas, per on he de creuar el riu Muga, hi ha uns 15 centímetres d'aigua. són uns 20 metres, l'inconvenient és que hi ha verdet, que em podria fer patinar la roda de la bici. Solució: em descalço i passo caminant. Un plaer sentir la fredor de l'aigua als peus, m'agrada tant, que un cop he creuat i torno, per estar-hi uns quants minuts encara en remull.
Pedalar pels Aiguamolls de l'Empordà, és parar a cada poc, per gaudir l'espectacle que la natura ofereix. Són hores de rodar plàcidament, al costat de rius o canals de rec.
Tenia l'intenció de fer un bany al mar, al meu pas per l'Escala. Hi ha una bona ventada, em fa anar de costat amb la bici i hi ha mala mar. Desisteixo de fer-ho. El fort vent m'acompanya la major part del dia.
A Torroella de Montgrí, pausa per dinar. Vull fer-ho en un restaurant, per variar. Però no. Decideixo comprar menjar i fer-ho, en un lloc apartat, en un banc, amb vistes al riu Ter i al Massís del Montgrí. Prefereixo gaudir la tranquil·litat de la solitud.
Quan més avanço, més ganes tinc de girar cua i desfer camí, per no acabar mai.
Al km 88, a Palamós, deixo la via verda i he de seguir resseguint el litoral, pel passeig de mar. És dimecres per la tarda i hi ha poca gent, és una delícia pels sentits, pedalar amb vistes al mar.

A quarts de set de la tarda, havent pedalat 109,7 km, amb només 351 metres positius, ja estic a casa, a Sant Feliu de Guíxols. Content pel viscut i amb la certesa que la línia d'arribada d'una aventura, és el punt de partida de la següent.
Tots els escrits de l'aventura : Pirinexus 2019

Comentaris