Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 29/04/18 400x25 Quatre-centes sèries de vint-i-cinc metres nedant

És més que un repte, és en record al meu primer dia de piscina. El dissabte 7 de febrer del 2009 vaig començar a aprendre a nedar i segueixo aprenent. Abans nedava com podia, havia fet un curset d'estiu als 10 anys, en el 1984. Recordo perfectament aquest primer dia, era al migdia, no hi havia gaire ningú, vaig fer els primers vint-i-cinc metres, vaig parar, em vaig girar per veure d'on venia i al cap em va venir un pensament que no he oblidat: Si que són llargs vint-i-cinc metres nedant!
En homenatge a aquests vint-i-cinc metres que tant em van costar, sorgeix el repte de nedar 400 series de 25 metres, parant entre series 5 segons. Ho faré en blocs de 40 series (1.000 metres) , al final del qual beure des de l'aigua mateix i en dos trams, un de 240 series (6.000 metres) al final del qual sortiré de la piscina per anar al vestuari a menjar i demés, per seguir amb el segon tram de 160 series (4.000 metres).
Físicament nedar 400 piscines, 10.000 metres,  és una distància a tenir en compte, parar a cada 25 metres ho fa mentalment destrossador, ho faré dintre el normal funcionament de les instal·lacions, com un abonat més, en un diumenge que es preveu pluja, cosa que vol dir que hi haurà gent al gimnàs, segur que molta estona hauré de compartir carril.
Nedaré amb el "current" banyador de neoprè que és com dur un "pullboy", que millora la posició al nedar, fet que l'esquena agraeix.
El repte és en solitari, pel temps de descans em guiaré pel rellotge garmin que duré al canell, que serà el testimoni mut del repte, no el pararé entre serie i serie, en les proves que he fet, em descuidava un munt de vegades de tornar-lo a engegar, tampoc beure entre series, només al final de cada bloc, cal estar molt concentrat per no parar més dels cinc segons estipulats.
Serà tot aprenentatge, apart d'un parell d'entrenaments d'unes 100 series de 25 metres, no tinc cap altre experiència en fer series tant curtes, si en tinc en 100 i 50 metres. Aprendre tot desafiant-me, sempre és divertit!


Escrit relacionat:
29/04/18 400x25 Quatre-centes sèries de vint-i-cinc metres nedant

Comentaris