Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/04/18 400x25 Quatre-centes sèries de vint-i-cinc metres nedant

Hi ha dies que la confiança en un mateix baixa, fen-te pensar que no ho aconseguiràs i la realitat et porta la contraria.
No les tenies totes abans de començar. Ha estat  iniciar el repte i tot ha canviat. Són 25 metres nedant, parada de 5 segons i repetir, fins assolir les 40 series, els 1.000 metres, en que paro a beure, des de dins l'aigua, per seguir fent un altre bloc de 40 sèries més, així fins assolir les 400. A partir de les 80 sèries, tot flueix, agafo el pols al repte i m'adapto a ell. Tota l'estona nedo crol.
Sembla que vagi a càmera lenta, no per nedar, doncs duc un ritme una mica superior a la previsió, sinó pel temps i els metres, a cada 25 metres, per controlar els 5 segons de descans, miro el rellotge garmin que duc al canell, el tinc configurat per visualitzar només dos paràmetres, metres acumulats i temps total, nedar una sèrie és menys de mig minut, el fet d'haver-ho de controlar és mentalment esgotador.
A la que duc 240 sèries (6.000 metres), tal i com tinc previst, cap al vestuari, lavabo, menjar i tornar a posar vaselina a les aixelles, per en pocs minuts estar de nou nedant.
En tot el repte, faig tres sortides en fals, surto sense fer la parada de 5 segons, que implica fer marxa enrere i fer-ho correctament.
Vaig sorprenent molt bé, el cansament físic i l'esgotament mental, es van deixar sentir, res fora del normal, les espatlles es queixen i el cap el tinc apunt d'explotar. Al ser un mati de diumenge plujós, la piscina es va omplint, durant l'últim bloc, he de compartir carril, cap problema.
Quan menys falta, més s'accelera el cor, última sèrie com m'agrada a mi, esprintant, donant tot el que em queda, buidant-me.
Tot i que tot ha anat molt bé, ha estat dur, he gaudit amb el dolç patiment de la llarga distància, he après i espero aplicar  aquest aprenentatges en propers reptes d'aigua.
Dades garmin connect

Escrit relacionat:
Repte pel 29/04/18 400x25 Quatre-centes sèries de vint-i-cinc metres nedant

Comentaris