Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta del 13 al 19/05/18 Ultra Clean Marathon

L'Ultra Clean Marathon és un gran repte esportiu i ambiental que es celebrarà del 13 al 19 de maig a Catalunya, en el que podem poder participar tots, individualment, com escoles, empreses, entitats o associacions.
Durant set dies l’Albert Bosch i la Nicole Ribera, dos esportistes compromesos amb el medi ambient, correran set maratons amb l’objectiu de recollir el màxim de residus, descobrint entorns de gran valor de casa nostra i conscienciant sobre la responsabilitat i la cura dels entorns naturals.
Ens podem apuntar a les set o a una de les seves maratons, hi ha distàncies per a tothom, des de fer els 42 quilòmetres d'una etapa o fer-ne 10, 5 o 1.
En el meu cas, m'he apuntat a la primera etapa, per fer la marató, que surt des de casa, Sant Feliu de Guíxols i va fins a Girona, per la via verda del carrilet. Em sento identificat amb l'objectiu de retirar residus abandonats i posar en valor la natura, i posar-ho en practica en el tram que més vegades he pedalat, caminat i corregut, ja sigui en els meus reptes, entrenaments o sortides per gaudir, em sembla la manera més coherent de fer-ho.

Comentaris