Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/04/18 Gràcies neoprè!

Gràcies, moltes gràcies neoprè, sense tu no estaria nedant a pell a l'hivern, sembla una afirmació contradictòria, però no ho és.
Gràcies al neoprè em vaig atrevir a fer la meva primera travessia al mar, un 14 de juny del 2009, de la Meda gran fins la platja de L'Estartit, 1.500 metres, que ara poden semblar pocs metres, en el seu moment va ser tot un repte, d'aquells que em treien la son, havia començat a nedar a piscina tot just el febrer del mateix 2009.
Gràcies sobretot a la seguretat que aporta, el saber que passi el que passi flotes, és una tranquil·litat, també ajuda a anar més ràpid, tot i que aquest motiu mai m'ha importat.
Gràcies a sentir-me segur al mar i a la protecció tèrmica que dona el neoprè, em va fer atrevir a nedar a tot l'any. Nedar a l'hivern és tot un desafiament, sortir de l'aigua climatitzada i plana de la piscina per anar a un mar fresc, en un ambient fred i moltes vegades mogut, és un gran canvi. La tardor hivern del 2009/2010 va ser una època de molts descobriments.
Gràcies a nedar a l'hivern en neoprè i amb moltes situacions de mar moguda, que en realitat quan la coneixes t'adones que és mar divertida, el novembre del 2011 vaig fer el pas de deixat la comoditat del neoprè i començar a nedar a pell a l'hivern, un camí ple d'aprenentatges a cada sortida al mar.
Del 2011 fins ara, he fet servir el neoprè sempre que ho cregut oportú, per meduses, seguretat, distància o perquè m'ha donat la gana, si bé és cert que en els últims temps, l'he fet servit un o dos cops any.
Encara  faig servir el primer que vaig comprar ara fa 9 anys, el dia que s'acabi d'esmicolar, en tindré un altre, no em suposa cap problema posar-me'l i nedar amb ell.
Gràcies neoprè per tots els moments de diversió, els viscuts amb tu i els sentits a pell!

Comentaris