Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/04/18 Entrebancada, cursa d'obstacles

Hi ha curses que tenen els ingredients per viure-les intensament, sens dubte l'Entrebancada és una d'elles.
Els amics del Club Atlètic Palafrugell, any rere any es superen. Enguany eren sortides de màxim dues-centes persones, gran encert i dues voltes a un circuit d'obstacles, amb els entrebancs més vistosos a la zona on hi havia el públic, d'aquesta manera tots ens hem divertit.
Hem corregut com un equip, la combinació era curiosa, la M. Teresa, la meva germana, que quan més s'enfila més tranquil·la està, l'Andreu, un bon amic, que tira endavant amb el que sigui i el que escriu que les altures no son lo seu, tot plegat ha fet que riguéssim molt, a estones de mi, m'encanta poder-me riure de mi mateix, per cagueta! Tot el que tinc d'agosarat nedant a pell a l'hivern en ple temporal marítim, ho tinc de poruc quan estic a dos metres del terra. A més comptàvem amb l'animació de luxe de la nostra mare i de la Meritxell, moltes gràcies!
D'obstacles n'hi havia de tota mena, uns seixanta, entre d'altres: Un inflable que semblava tret de "humor amarillo", quines patacades de més de bon caure. Un túnel fosc que no acabava mai. Xarxes de fils de pocs metres, que un cop ets dins, no saps com sortir-ne i s'acaben fent llargs. Neumàtics, molts neumàtics, de totes mides, que dius, ai, que me la foto! Bales i més bales  de palla, cadascuna es passava diferent a l'anterior, tot i que ens n'emportaven posada a la roba. Piles de palets, que pensava ostres que no soc un pes ploma i encara els trencaré. També hi havia un pas per saltar damunt un tub inflable, amenitzat per un canó d'escuma que ho feia encara més interessant. Un tobogan inflable, que he pujat molt bé i que un cop dalt, ho he vist molt alt! tant, que he hagut de demanar a la germana que em fes un empenta, sinó encara hi seria. Fang d'aquell que les sabatilles es queden clavades i quan aixeques el peu pesa una tona i mitja. I el que més m'ha agradat, no ho puc evitar, l'aigua m'atrau, una bassa, en que l'aigua m'arribava a la cintura, m'ha entrat ganes de nedar i tot.
Ha estat molt divertit, una cursa amb bons serveis, dutxes, guarda-roba i botifarra al acabar, a Palafrugell on sempre em sento a casa. Amb ganes que arribi l'Entrebancada 2019!

Entrada relacionada:
Diversió pel 01/04/18 Entrebancada, cursa d'obstacles

Comentaris