Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 18/06/16 Segon IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

A pel segon IronMan del repte de fer-ne 7 del dret i del revés aquest 2016.
La meteorologia m'ha fet canviar al pla B i començar unes 12 hores més tard del previst, podent mantenir la data prevista. L'ordre serà el planificat inicialment, 3,8 km nedant, 180 km en bici i per acabar 42.2 km a peu.
De veure sortir el sol al mar a les 6 del matí, passaré a nedar al voltant de les 18 hores a la piscina de La Corxera, a Sant Feliu de Guíxols. En funció de la predicció potser avanço una mica l'inici, fer-ho més tard no és una opció, la piscina tanca a les 19:45. Transició a casa, com correspon a un repte casolà.
A les 20 hores +/-, hora en que hi hauran els últims ruixats del dia, agafaré la btt per completar els 180 km per les vies verdes, serà de nit i amb son, per minimitzar els riscos, no aniré pedalant més amunt d'Amer, perquè al tornar la baixada és ràpida i la son molt punyetera.  De nou transició a casa.
El tram a peu, ja el faré de dia i serà de nou per les vies verdes, fent Sant Feliu de Guíxols fins a Llagostera i tornada pel mateix camí.
No sóc de donar excuses, però si d'explicar la realitat, de natació vaig bé, de bici també, de córrer no, tot just fa 3 dies que he tornat a córrer després de la lesió del peu, així que serà més caminant que cap altre cosa, em guiaré per com em vagi sentint, amb la consigna de no forçar.
Tornaré a passar la nit sense dormir, amb el desgast que implica, no és el que volia, és per adaptar-me a les circumstàncies meteorològiques que es preveuen per aquest dissabte.
L'IronMan serà casolà, en solitari i autogestionat, l'afronto amb il·lusió i amb les mans buides per rebre les sensacions i emocions que el repte em vagi aportant.


Entrades relacionades:
Presentació repte: 7 IronMans del dret i del revés
18/06/16 Segon IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés. Primer intent

Comentaris