Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/06/16 Segon IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés. Primer intent

La natació de l'IronMan és tranquil·la, a piscina, els 3,8 km els faig entre riures i comentaris amb amics que allà entrenen. Al sortir, ja no plou, les prediccions es compleixen, acabo de preparar les coses i a pedalar que m'esperen 180 km de btt per les vies verdes.
Començo el tram de bici a les 20:10. Aprofito l'estona de llum natural abans de sopar. El dia gris va donant pas a una nit serena presidida per la lluna. Com que és un repte casolà, no hi poden faltar els macarrons de la mare, aprofito per anar-los a menjar a casa seva. De vegades penso que faig reptes per tenir excusa i demanar-li que me'n faci, d'altres vegades no ho penso, estic segur que és així.
Amb la nyonya d'haver menjat, de nou a pedalar, hi ha molta humitat, l'equipació va quedant molla, per sort no tinc fred, tot i que estem a poc més de 12 graus. El problema està en el camí, hi ha fangueig, fent que rodes i terreny semblin de velcro per avançar i a més sigui com trepitjar constantment pells de plàtans que fan patinar la bici.
Vaig fent,  fins que començo a fer números, amb el ritme que duc, acabaré de pedalar entre les 11 i les 13 hores, quan la meva previsió era acabar el tram de bici entre les 6 i les 9 del matí. Tinc l'espatlla que s'està carregant molt degut al patinar constant. A tot plegat s'afegeix la por de caure, fang i son són una mala combinació, penso que una caiguda tonta em pot espatllar els plans, els reptes i les petites aventures que tinc en les properes setmanes.
Penso que l'única alternativa seria pedalar per carretera, però no ho veig massa assenyat de fer-ho un dissabte de matinada, per molt que duc focus de llum al manillar, llum al casc, pilot vermell al darrere i armilla refractant per si es donava el cas.
Giro cua, convençut, pel camí no dubto de la decisió presa, al contrari em refermo en el que estic fent, l'espatlla comença a fer mal degut a que cada vegada està tot més humit. Calculo arribar a Sant Feliu de Guíxols amb la primera claror del dia, fins que decideixo que no, que em quedaré pel camí, em quedaré a dormir a casa de la mare, fent així 99 km tot pedalant.
En propers dies, tornaré a intentar-ho, doncs el repte de 7 IronMans del dret i del revés, no consisteix en fer-ho tot a la primera, sinó en fer-los. 

Pensant-ho fredament les condicions no eren les més favorables, tot i que sinó ho hagués intentat, no seria jo.
Track garmin connect natació
Track garmin connect bicicleta A B


Entrada relacionada:
Repte pel 18/06/16 Segon IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Comentaris