Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/06/16 Aventura en caiac. Tercer dia

És l'últim dia de l'aventura. Desmunto la tenda amb la primera llum del dia, intentant retenir cada instant, assaborint tot el que he viscut i el que em queda per endavant.
Tinc l'espatlla carregada, una butllofa a cada mà de tantes hores de pala i el cul quadrat del dur que és el seient del caiac, per sort res fora del normal.
Aprofito que és d'hora i no hi ha embarcacions per resseguir aquest tram de litoral palamosí, la mar està plana i el silenci només el trenca el vent del nord que va entrant i les gavines que conversen amb els corb marins.
Paro a La Fosca, amb prou feines hi ha ningú, faig el cafè arran de platja, de nou sóc conscient de l'afortunat que sóc per poder gaudir estones com aquesta, sempre em sobra mes al final del sou,  ara em sento ric, ric en sensacions i emocions viscudes i per viure.
Decideixo seguir, creuar el port de Palamós, aprofitant que és aviat i hi ha poc moviment de barques. La mar segueix encalmada, paro a xerrar una estona amb un noi que s'ha llevat d'hora per nedar. Costejo per la zona de Sant Antoni de Calonge, observant com les platges es van omplint.
Paro una llarga estona a no fer res, prenc el sol, em remullo, menjo i fins i tot m'adormo. La mar es va carregant amb onades de tramuntana, no gaire altes, fan  un pam, no tenen dificultat per navegar.
Sense massa presa, amb ganes d'acabar pel cansament i ganes de que no acabi mai, per lo bé que m'ho estic passant, avanço cap a Sant Feliu de Guíxols, punt d'inici i final d'aquesta petita aventura.
Avui he navegat quasi 23 km, en 5 hores damunt el caiac. Acumulant en els tres dies, 55 hores d'aventura,  113.2 km recorreguts en 23h 05' damunt el caiac.
Track Garmin Connect

Entrades relacionades: 

Comentaris