Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

31/12/15 Últim dia del repte #El2015NoPucParar

Quantes emocions en tant poca estona. És l'últim dia del repte i estic nerviós, per tothom ja el tinc a la butxaca,  per mi fins que el gps no hi surtin el 10 km, no estarà, no es pot dir blat, fins que està al sac, ben lligat, venut i cobrat.
Primer cal muntar la festa, dues hores abans de la sortida, ja estic ajudant als voluntaris que amb el seu esforç fan possible la Sant Silvestre Ganxona.
Quan falten trenta minuts, surto a "escalfar" o més ben dit a fer 2 km, perquè la cursa és de poc més de 8 i el repte és de 10 km. M'hi acompanyen bons amics. Un cop fets, toca anar al punt de sortida, a compartir l'espera, amb els més de 200 participants.
Patam! Inici de la cursa. Corro sense presa, si amb ganes d'arribar, sense ritmes alts, si amb el cor disparat. M'acompanyen més amics encara, en Pere, l'Andreu, en Rafa i l'Àngel, em sento la persona més rica del món, calers no en tinc, amics per compartir la vida si.
Estic en un núvol, el quilòmetres passen ràpid, fem les dues voltes del circuit i el gps marca els ansiats 10 km, uff quin descans! Segueixo i trobo a les dues persones amb qui em fa especial il·lusió compartir aquest final de repte, la mare i la germana, amb qui he compartir molts dies i que han adaptat els compromisos familiars per donar cabuda a aquest repte, moltes gràcies!
Acabem els tres caminant, agafats, gaudint el moment, assaborint el batec ràpid del cor, orgullós del que acabo de fer i encara més orgullós de les dues persones que m'acompanyen.
Aquest repte ha costat molt, molt i molt. Ha durat un any, la determinació ha estat clau per aconseguir-lo i la voluntat que em forja el caràcter, ha sigut decisiva.
No puc acabar el repte, sense tenir ben present totes les persones que m'han recolzat, les que ja coneixia, les que he conegut durant aquest any i totes les persones que esteu a les xarxes socials amb els vostres missatges de suport m'heu ajudat, per tots vosaltres, de tot cor, moltes gràcies!!!

Pàgina de seguiment del repte: #El2015NoPucParar
Durant aquest mes de gener, encara pots ajudar als que ajuden, amb la teva aportació solidaria, mitjançant  el meu gra de sorra, moltes gràcies!

Comentaris