Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/12/15 IV Copa Nadal Ganxona

Des de fa quatre anys, el dia de Nadal, no seria Nadal, sense nedar una estona al mar, amb amics, a la badia de Sant Pol, a Sant Feliu de Guíxols, sense banyador, sense presses, sense més pretensió que fer el que ens apassiona, nedar en aigües obertes.
L'aigua es trobava a uns 15,1 C, per diferents circumstàncies, feia quasi tres setmanes que no entrava al mar, la mandra al començar hi era.
Al inici hi ha dues coses que costen. Primer, costa trobar el moment, a la platja tot xerrant, els minuts van passant, fins que algú decideix fer el primer pas. El segon que costa, és entrar tot el cos, les cames és molt fàcil, la panxa ja costa més i el moment de tenir la cara dins, és el més difícil, sé per experiència que en un minut i mig ja estaré bé, però fa mandra.
Passat els primers minuts, tot canvia, gaudim dels secrets amagats dins del gran blau, mentre els ens observen els  passants del camí ronda, que resseguim dins l'aigua. 
El sol no ens ha acompanyat, la mar si. Poca onada, que ens ha permès de gaudir dels secrets de la Punta d'en Pau i del seu petit pas entre roques. 
Ni una medusa, genial! A la tornada s'afegeix l'Andreu, parlem dins l'aigua, com si ens trobéssim al mig del carrer.
Han estat 1.300 metres, sortim molt bé, sense massa fred, resulta curiós constatar com ens hem anat adaptant a la fredor, a copia d'anys.
Acabem, com mana la tradició, la nostra particular tradició, fent un cafè amb llet, posant-nos al dia i pensant en nous projectes.
Track Garmin Connect
 
Escrits de totes les edicions de la Copa Nadal Ganxona

Comentaris