Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/12/15 100X100, 100 series de 100 metres a piscina

En els últims mesos estic tocant poc la piscina. Nedar poc, no deixa que no tingui il·lusions d'aigua. Fer un 100 X 100, aquest 2015, n'era una d'elles.
Ho faig casa, amb amics, que és com millor s'està. Som 6 i ens dividim en 2 carrils, som en Sergi, en Manolito i el que escriu en una banda i al costat l'Anna, en Jose i en Jorge, tenim el suport de la Monica.
Parlem de fer-ho a 2'15", que vol dir que el que sobri de temps, un cop nedem els 100 metres, ho tenim de descans. A la primera serie, anem tant sobrats que passem a fer-ho a 2'00", uff! que malament! per sort a la serie 11, ja tornem al ritme inicial. Fins els 1.500 metres no acabo de trobar bones sensacions, al principi em sento desfondat.
Cada mil metres, anem fent relleus, per anar un dels tres davant i la resta poder a anar a peus, peus que no agafo ni 25 metres seguits, se me'n van a cada moment, estan molt forts. Els metres es van sumant, entre riures a cada pausa, mentre el rellotge, incansable,  ens dóna un i un altre cop la sortida.
Als 6.000 metres, parada i sortida de la piscina, menjar i de nou a dins la piscina que hi falta gent. La meva manca d'entrenament, la supleixo amb un petit ajut tècnic, duc un banyador de neoprè, un current, que em proporciona flotabilitat a les cames i em fa mantenir una posició correcta, de braços vaig justet, noto com vaig baixant el ritme.
En l'última serie, en Sergi fa els últims 25 metres a papallona, quina fera, m'ho penso i prefereixo ser conservador, acabo esprintant, donant-ho tot, a crol.

Sent sincer he de dir que m'ha costat i que en molts moments pensava que no ho aconseguiria, al estar entre amics tot ha estat més fàcil i divertit.
Track Garmin Connect, de lo just que anava em vaig oblidar d'encendre el garmin, en tres series
Track Garmin Connect d'en Sergi, aquest si està complet.

Comentaris