Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte per 03-04/04/15: 2 etapes de la Volta Ciclista a Catalunya 2015, per lliure

Durant dos dies, vull fer el recorregut de la primera i tercera etapa de la Volta a Catalunya 2015. Pedalant per els indrets en que els professionals han competit.
Això si al meu ritme, a trànsit obert, sense massa més pretensions que gaudir de les hores que estaré damunt la bici. 
Ho faré, si la condicions meteorològiques són favorables
Les dues etapes tenen rutes circulars i estan aprop de casa, conec en gran part l'itinerari, la logística és simple, com que passo per un munt de poblacions, on el cos ho demani, pararé, ja sigui a fer un cafè o a menjar un entrepà, l'únic temps de tall serà arribar abans que s'amagui el sol.
La primera etapa surt i acaba a Calella, té uns 185 km de recorregut. La faré seguint el traçat original de la prova. La segona etapa. és de 156 km, que allargaré fins als 165 km +/-, afegint recorregut i canviant l'ordre dels ports. Hi ha un moment que l'etapa, passa a uns 10 km de casa, per Romanyà de la Selva, allà l'aniré a trobar, retallaré el tram de dins de Girona, per aprofitar i iniciar l'etapa des de Sant Feliu de Guíxols.
Seran uns 350 km en 2 dies, als que cal sumar, que cada dia, tinc que fer els 10 km a peu, del repte, #El2015NoPucParar. Tinc la sensació que serà prou dur i divertit, perquè valgui la pena.

Entrada relacionada:

Comentaris