Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

11/04/15 100 km ruta de Calella

Foto gentilesa de Francesc Flotats
Córrer 100 km, per vegades que ho hagi fet, sempre és un repte. No sé quan, però sé del cert que tocaré amb els dits el cel i a estones baixaré en el més profund dels inferns. Aquesta ocasió no n'ha estat una excepció.
Nomes arribar, hi ha l'alegria de veure de nou, a la família de llarga distància. Som pocs, però ben avinguts, amb ganes de canya i diversió, som rivals, competim uns contra els altres, sense oblidar el més important, la passió que ens uneix i ens fa retrobar cursa rere cursa.
Prenem la sortida 16 participants. Surto ràpid, vull apretar molt al principi, per la mala predicció de vent de llevant que entrarà al migdia i ens farà la guitza.
Passo els primers 30 en unes 3 hores, em sento feliç i molt motivat. Prenc una mala decisió, paro a menjar i em senta fatal, com si m'acabes de posar una totxana a l'estómac, merda! Amb lo entrenat que tinc el menjar i seguir, però aquest cop no ha sortit bé. Paciència, passo una horeta caminant, la mala digestió acaba i torno a córrer.
El vent de llevant, ja ha entrat fent que l'anada sigui feixuga, en els moments de més intensitat, alterno caminar i córrer, per no desgastar-me inútilment. La tornada la faig corrent tota l'estona.
Van succeint les voltes de 5 km, en aquest circuit d'anada i tornada de 2,5 km, que és el passeig arran de mar de Calella. Em sento fort i els quilòmetres van passant sense masses estralls. El vent dissimula  la calor i cal hidratar-se molt bé.
Quan duc 18 voltes , 90 km a les cames. Veig que per molt que intenti córrer, vaig tant lent que no val la pena, millor caminar a bon ritme aquest últims 10 km, en que el sol ja ha marxat.
Acabo en 13h34', un bon resultat per mi. Amb la sorpresa que sóc cinquè, em fa il·lusió, mai havia tingut tant bona posició. És cert que érem pocs, no deixa de ser una cursa molt i molt dura, que no tothom s'atreveix a fer. També és cert que per aconseguir aquesta posició, calia ser-hi i acabar.
Tinc un altre motiu per estar content, aquest ha estat el repte número 20, de 100 km o més.
Track garmin connect

Entrada relacionada:

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!