Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/04/15 Triatló Olímpic invers

Triatló amb ordre invers, és un dels entrenaments que més m'agraden.
En aquest cas, aprofitant que he de fer els 10 km del #El2015NoPucParar i que vull fer entrenament suau, de dissabte a la tarda, el faré de distància olímpica.
Primer córrer, amb les cames fresques, sortida des del gimnàs de Sant Feliu, per recórrer la línia de costa de la badia de la ciutat i acabar fent un tram, per una pista forestal. L'equilibri perfecte, mar i bosc.
Transició, a casa i de nou al punt de partida, el gimnàs. Per enfilar el tram de Costa Brava, que més m'agrada. L'he fet moltes vegades i encara el penso fer moltes vegades més. Perquè el tram que va de Sant Feliu de Guíxols a Tossa de Mar, és tot un paradís, una paradís verd i blau, que permet respirar aires de terra i mar. En una carretera sinuosa, que  diuen que té 365 corbes, el cert és que totes i cadascuna d'elles, tenen el seu encant.

Sempre que vaig a Tossa, no puc evitar, d'anar a la seva platja, per admirar el seu castell, és tota una meravella.
La tornada, aprofitant que estic coneixent la nova bicicleta que porto, es fa curta. Poc transit i molta diversió, en un dia gris i ventós.
Transició a casa i de nou cap al gimnàs. Toca fer els 1.500 metres a la piscina. Al arribar-hi, trobo molts carrils ocupats, estant fent temes de tecnificació de natació. Per sort n'hi ha dos de lliures i amb un en tinc prou. Nedo, d'una tirada, gaudint de fer un xic tot i no cansar-me de res, al contrari.
Finalitzo, aquest triatló olímpic invers, amb més ganes de córrer, de pedalar i de nedar.
Track garmin connect   Córrer   Pedalar   Nedar

Comentaris