Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/04/15 L'Entrebancada, cursa d'obstacles

Primera cursa d'obstacles de la meva vida. L'Entrebancada. De 6 km. Estic nerviós, l'organització no ha explicat quins són els entrebancs que trobarem pel camí, m'alleuja saber que sinó en puc o vull fer un, puc passar pel costat, amb una penalització en el temps final.
Som més de 300 participants, hi ha aire de festa. L'ambient és familiar, persones de totes les edats, gaudint un diumenge al matí. Trobo en Jimi, amic i company d'aigua.
Comença la cursa! Surto del darrere remuntant posicions, fins a trobar el meu lloc.
Primer obstacle, pneumàtics al terra, bales de palla per saltar i en tercer lloc, el més divertit. Un petit tram amb fang, que s'havia de passar a quatre grapes. Segueixo enfangat i amb un somriure. Arribo a l'obstacle més complicat, un túnel de cordes elàstiques, que s'havien de travessar, per dalt, per baix, per on podia, és fa llarg, no per difícil, sinó per l'entretingut que resulta cada pas.
Seguim corrent, cal creuar pel mig de rodes de tractor. Saltar una pila de palets. Córrer pel bosc, en un corriol amb obstacles. Xapotejar en un bassal de fang. Creuar  un contenidor d'obra, ple d'aigua. Trams encintats. Un barrera inflable amb festa d'escuma al mig. Tanques d'atletisme, amb l'al·licient de que et ruixaven amb una mànega, d'aigua fresqueta, que donava ganes d'anar més ràpid.
Quinze obstacles variats, que no deixen indiferent a ningú, aptes per tots els públics. Si hagués de posar un comentari negatiu a la cursa, és que de bé que ho he passat, se m'ha fet molt curta, massa curta.
6 km de diversió, en que acabo moll, enfangat, amb alguna ensopegada sense conseqüències i havent descobert un nou petit món, les curses d'obstacles, que de ben segur, ben aviat, torni a córrer.


Entrada relacionada:
Proposta pel 05/04/15 L'Entrebancada

Comentaris