Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Propera aventura. Del 06 al 10/09/14 TransLleida a ritme de pedal

Més de 500 km, uns 21.000 metres de desnivell acumulat, en 5 dies, pedalant amb alforges. L'objectiu, recórrer totes les capitals de comarca lleidatanes.
És una volta circular a la província de Lleida. Inici a Coll de Nargó, pedalant primer per l'Alt Pirineu i Aran, per seguir a les comarques de Ponent. Ho faré amb la bicicleta de muntanya, per comoditat i per prestacions, però per carretera.
L'itinerari de capitals de comarca lleidatanes serà: La Seu d'Urgell, Sort, Vielha, El Pont de Suert, Tremp, Balaguer, Lleida, Les Borges Blanques, Mollerussa, Tàrrega, Cervera i Solsona.  Puigcerdà en queda exclòs, tot i ser la capital de la Cerdanya, es troba a la província de Girona. I per Girona, tinc altres plans...
Seran etapes llargues i amb molt, molt desnivell. Faré nit sota sostre, dur els estris d'acampada és pes i vull anar amb el mínim material possible, només el realment necessari. Dormiré en un hostal a Sort, en una pensió a Vielha, en un hotel a Tremp, a casa d'uns amics, la Núria i en Jordi, a Arbeca  i en un càmping a Organyà, un cop acabi. Al haver-hi allotjament, les etapes estan tancades i no hi ha gaire marge de fer canvis, tot i que porto preparat un pla B.
Em fa molta il·lusió. Tinc moltes ganes de gaudir i patir aquesta nova aventura en solitari.
És difícil que ho aconsegueixi, això em motiva encara més, si fos fàcil no valdria la pena. Poden passar un munt de coses. La climatologia, serà la que em trobi. Les cames espero que responguin bé a l'exigent desnivell. El segon dia amb dos ports per sobre els 2.000 metres d'alçada, serà molt complicat. La bici està en bones condicions, no hauria d'haver-hi cap problema. Els imprevistos els aniré resolent, conforme sorgeixin.
Caldrà tenir el cap fred i el cor calent. Per administrar les forces, tenir clares les idees i sobretot, sobretot, sobretot  gaudir de Lleida a ritme de pedal. 


Entrades relacionades:

Comentaris