Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/08/14 Travessia de L'Escala

Foto de Roberto Martinez Gonzalez
Anar pedalant a nedar la travessia de l'Escala, encara la fa més especial.
La sortida és a punta de clar, poc després de les 7 del matí, per recórrer els 50 km, que em separen de la platja de les barques de l'Escala. Mentre faig camí dins Platja d'Aro, puc observar els que no donen per acabada la nit i els qui volen aprofitar el dia. A la carretera hi tinc poc trànsit i bona temperatura, rodo amb calma i gaudint el dolç passar dels quilòmetres.
Arribo amb temps. Parlo amb la família d'aigua i en res estic dins l'embarcació que ens porta a la sortida. Un cop allà, salt i a nedar fins la platja.
L'inici em troba despistat, no tinc ni les ulleres posades. Entro a nedar l'intenció de fer-ho a bon ritme, dintre les meves possibilitats. Tinc ganes d'accelerar el cor, em vaig marcant objectius, atrapar aquest, atrapar l'altre, inclús un petit esprint els últims 300 metres. Que atrapi gent, no vol dir que no m'avancin altres nedadors. Quedo molt satisfet amb el resultat.
Al cap de poc, hi ha la travessia petita, la Cargolada, aquesta  a ritme tranquil, per gaudir de la bona mar i el gran dia que fa.
Al tornar pedalant, sento la mateixa necessitat de cremar part de la tensió, que se'm va acumulant últimament. Pedalo amb ganes, posant el meu ferro a 52 km/h en un fals pla. Tot i el volum de trànsit sobretot en el tram que he de fer urbà, doncs per la variant que va de Palamós a Sant Feliu de Guíxols, les bicicletes no hi poden circular. Hi estic 4 minuts menys que a l'anada.
100 km pedalant i 3.000 nedant a bon ritme avui, ha estat el punt de confiança que em faltava per la propera aventura,  la TransLleida a ritme de pedal.
Track Garmin Connect bicicleta Sant Feliu - L'Escala
Track Garmin Connect travessia L'Escala
Track Garmin Connect Cargolada
Track Garmin Connect bicicleta L'Escala - Sant Feliu

Comentaris