Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

03/08/14 Agost mandrós

L'estiu és temps d'agafar-ho tot amb més calma. Tot i no fer vacances, aquest mes d'agost, el dedicaré a fer el mandrós tant com pugui.
Fer el mandrós, no vol dir deixar de fer esport, sis dies per setmana com faig habitualment, ni baixar el ritme en els entrenaments. Entrenar és el temps del dia que em dedico a mi mateix i no em suposa cap sacrifici fer-ho.
Fer el mandrós, vol dir fer menys cas a la disciplina i deixar-me endur pel que em vingui de gust a cada moment, si quedo per anar a una terrassa amb els amics, em salto l'entreno i tant content, si em ve de gust fer el manta un dia al sofà, doncs perquè no. Vol dir que si toca fer series a la piscina i acabo anant a pedalar, no passa res.

Aquest any, no faré cap repte de llarga distància a l'agost, la planificació ha fet acabar el juliol amb els 300 km de btt i el proper desafiament serà la primera setmana de setembre. El periòde de parada total, el faig cada any al voltant de les festes de Nadal, a l'estiu és una petita baixada de ritme, per seguir la resta de l'any amb més ganes.
Com no podia ser d'altre manera, aprofitaré per somiar despert, preparar i planificar noves aventures. La lesió al genoll, encara va per llarg. De moment els reptes els plantejo en bici i nedant, quan estigui recuperat del tot, ja prepararé coses a peu, de moment cal gaudir del que si puc fer i no obstinar-me en el que no.

Comentaris