Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

31/08/14 Volta del Serrà, des de la sorra

Des de la sorra, mentre feia de voluntari, he pogut veure com la prova anava de res a tot.
Des del moment en que encara no hi havia ningú, ni tant sols el sol, a la platja. Com de mica en mica, l'espai de la prova ha anat agafant forma amb taules per inscripcions, guardar roba, arc d'arribada, carpes dels col·laboradors i demés elements. Com s'ha anat omplint l'espai, amb nedadors, caiacs i ambient de festa.
Fins  el moment en que s'ha iniciat la Volta del Serrà, en que el bullici es torna silenci, els nervis es transformen tranquil·litat, la plenitud a la platja dóna pas a la buidor.
En aquesta estona de calma, fins que arriba el primer equip. S'ultimen quatre preparatius i a esperar, cadascú omplint el temps com millor li sembla. En el meu cas, aprofitant per gaudir del mar, com més m'agrada, des de dins, nedant fins El Freu. Al retornar, gaudeixo d'observar els primers competidors, com s'acosten.
A la ment, afloren els records de la meva primera participació nedant, a aquesta prova, el 2009, en que amb l'amic Xavier Martí, varem ser els últims destacats, destacats dels penúltims, crec que amb més de 30 minuts.
De nou a la sorra, per anar rebent els competidors, veient cares d'haver-ho donat tot, d'haver-se divertit i moltes mirades de complicitat entre els integrants dels equips.
A la que acaba, toca la part que fa més mandra, desmuntar la festa, en res la platja torna a l'aspecte d'un diumenge d'agost.

Comentaris