Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/06/14 Marnaton eDreams Sant Feliu de Guíxols. Pla B

La jornada abans preparant la festa, perquè arribi un convidat inesperat i vulgui canviar el lloc del convit. La meva aportació a la gresca és coordinar  el tema de l'avituallament i el material auxiliar que comporta, hores lligant i preparant tots els detalls.
Arriba dissabte, en que tot està apunt i el garbí bufa i bufa, tot i no estar convidat a la festa, irromp amb força, aixecant onades curtes, incòmodes i  de mal nedar. Que a primera hora del matí, fan prendre la difícil decisió de canviar el recorregut, fent el pla B.
El pla B, és nedar 3 voltes dins la badia de Sant Feliu, en comptes del trajecte original, amb sortida a Canyet i arribada a la platja principal. A priori sembla una opció més senzilla i alhora és complicadíssima.
Cal reorganitzar-ho tot. Recollir boies, per abalisar el nou recorregut. Reordenar totes les embarcacions i efectius de mar. Tot els caiacs que estan esperant a la sortida a que arribin els nedadors, cal moure'ls fins la nova ubicació. Moure material d'una banda a l'altre. Assignar noves funcions al nombrós dispositiu humà. Tot plegat una gran feina d'equip.
Mentre tot això succeeix, l'adrenalina va disparada, cal pensar i actuar, amb la guillotina del temps damunt els nostres caps, amb la pressió de que la família d'aigua són els principals protagonistes de la vetllada. Volent que, gaudeixen el més possible, tot i tenir la mar moguda i un recorregut exigent.
Un cop acabada la travessia, el millor és escoltar la satisfacció dels nedadors, que han entès que era la millor opció.
Com en un repte, ni guanyo, ni perdo, aprenc. A més d'aprendre treballant dins  d'una gran organització d'esdeveniments en aigües obertes,  que  m'aporta molt. He aprés, una petita, petita, petita cosa, que m'ha fet molta il·lusió, fer un nus As de guia. 

Comentaris