Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

27/06/14 1.000 publicacions al bloc, mil gràcies!

1.000 publicacions en aquest bloc, mil gràcies de tot cor a tots vosaltres,  que en un moment o altre heu llegit algun dels escrits.
En una època en que tots plegats primem l'immeditat, lo ràpid i breu. Escriure un bloc és tot un desafiament. Un comentari amb una fotografia, penjada en diferents xarxes socials són segons, com a molt un o dos minuts. Un escrit al bloc, acostumen a ser d'una a dues hores, per escriure, polir i tornar a polir multituds de vegades cada relat.
Escollint els mots que millor descriuen el que vull transmetre, fent servir les paraules adequades, sent entenedor. Intentant no avorrir amb detalls superflus, buscant la manera d'aportar alguna cosa en cada publicació. Posant-hi una part de mi, en cada línia. Sense pretendre res més difícil, que ser un mateix. Reflexionant pensaments, dibuixant un mapa de sensacions viscudes, d'inquietuds compartides i explicant els somnis que em roben la son.
En un mes, aquest espai farà 4 anys, costa de creure. D'experiències per viure, en tinc un munt, de ganes de compartir reflexions no me'n falten, de vegades costa trobar el temps, per sort, pel que realment ens apassiona sempre hi ha una estona.

Comentaris