Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/06/14 Marnaton Begur. Crònica d'un treball en equip

Formar part d'un gran equip, és un orgull i una gran responsabilitat, és donar el millor d'un mateix i ser part de la diversió dels qui neden les travessies.
Dintre de l'organització de Marnaton, a més dels que hi fan feina, molt més enllà del dia de la travessia, els que treballen tot l'any. Hi ha un grup de persones, apassionades per l'esport, que cadascuna d'elles s'ocupa d'una petita parcel.la de l'esdeveniment i hi aporta el seu bagatge esportiu. 
Per aquest equip, que ha viscut la Marnaton de Begur, en tota la seva intensitat, la travessia  ha durat unes 48 hores.
Durant aquestes 48 hores hi ha hagut moments per a tot. Per una planificació exhaustiva abans. Per començar a treballar amb fermesa per seguir el protocol preparat, mentre la boira de dissabte a Begur ens tenia a tots amb l'ai al cor, fins que es va haver de prendre, la dura i encertada decisió de fer un canvi de recorregut. Estones compartint taula, compartint riures i preocupacions i desgranant els petits grans detalls que fan que tot rutlli. Minuts rascats al temps, per compartir braçades. Moments per aprendre i per avançar junts.
Al final de tot, hi ha l'examen, un examen molt personal. En que trobant amics i components de la família d'aigua, puc escoltar les seves impressions i sensacions, que em fan adonar de com ha anat tot. Veient i escoltant furtivament, a nedadors que no conec. Prenent apunts mentals de cosetes a millorar. Perquè una bona travessia, a pesar de les circumstàncies adverses, no surt rodona per casualitat, surt per treballar-hi amb il.lusiò, en equip, amb mentalitat de muntar una petita festa de les aigües obertes pels altres, com si fos per un mateix.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!