Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 14-15/12/13 24 hores d'atletisme

S'acosta una de les curses que més he aprés i  més il·lusió em fa tornar-hi a participar.
La dinàmica de la prova, és molt i molt simple, del dissabte a les 12 del migdia, fins el diumenge a la mateixa hora, 24 hores, fent voltes i voltes a la pista d'atletisme de Can Dragó, qui més en fa  guanya. Hi ha diferents proves, de 24 hores, 12 hores, 6 hores, 1 hora, marató, mitja marató i inclús possibilitat de fer les 24 hores per equips. Que sigui per una causa solidaria, com la pobresa infantil, encara hi dóna més sentit.
Amb els avantatges que representa tenir-ho tot cada poc més de 400 metres, menjar, beguda, material personal, lavabo, en definitiva tot el que pots necessitar a l'abast de la mà.
Té un ambient de gran esdeveniment, començant pels organtizadors i voluntaris, en la seva majoria de corredors.cat, és nota a l'aire que és una prova organitzada per gent que corre i sent passió per l'atletisme. Els companys de cursa, el coneguts i els per conèixer, a copia de voltes, les seves cares estranyes em seran familiars, amb un i altre, compartirem algun comentari, conversarem, ens encoratjarem, tot mentre fem el que més ens agrada, desafiar-nos a nosaltres mateixos.
És una magnifica manera de de tancar temporada, abans de les festes de Nadal, per mi no deixa de ser una celebració per tancar el 2013, és el meu propi regal de reis abans d'hora.
Si tot a bé la disputaré per quart any consecutiu. Serà la quarta prova, dintre el meu repte de fer 4 curses de 100 km en 99 dies.
Sé, per experiència en pròpia pell, que és una prova durísima, llarga, que hi haurà moments complicats; hores que semblarà que el rellotge estigui aturat; segurament farà molt fred, que amb el cansament encara donarà una sensació més gèlida; el pensament, em jugarà males passades. Serà extremadament dur, d'aquesta manera fa que l'esforç valgui la pena.
Hi he aprés, que res es tant difícil com aparenta, que la duresa de la prova imprimeix caràcter, que a la pista no hi tinc rivals, sinó companys d'aventura. Que organització, voluntaris, familiars, amics i corredors, som part de la mateixa família.  Com a bon repte, em prepara pel repte més difícil i complicat de tots, sobreviure a l'apatia del dia a dia. 
Cròniques altres participacions: 2010, 2011 i 2012

Comentaris