Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

02/11/13 Cursa 100 km de Caldes - Corre pels que no poden

La primera volta al circuit de 2,5km, mentre es comença a fer de dia, ja presagia que serà una gran jornada. És als voltant de la Torre Marimon és molt ame i distret, pràcticament tot de terra, no és ben bé pla, a copia de quilòmetres és quan més s'aprecia.
Fins al quilòmetre 30, vaig corrent i em sento fatal, on hauria d'anar sobrat, vaig pensant que no arribaré ni fer una la marató, per sort l'estómac es posa a lloc. Segueixo corrent. A partir del quilòmetre 65, em comença un dolor muscular, vell conegut meu, no és lesió però m'impedeix córrer més. A caminar!  Camino a bon ritme, em sento amb forces. Volta a volta vaig rascant i rascant segons al crono, amb la intenció d'acabar abans del temps màxim de 15 hores. Tot i que l'organització, em recalca que no pateixi que si cal m'esperen, aquest detall encara em motiva a anar més ràpid, aconsegueixo parar el crono en 14h 32' 15". Aconseguint completar el tercer tram de l'objectiu de fer 4 curses de 100 km en 99 dies.
Durant la cursa, he estat compartint moments amb grans atletes, referents de la llarga distància com en Jaume i en Xesc Terés, ultrafondistes que fan reptes increïbles i que sobretot els saben viure com pocs. Amb el crack del triatló i del que se li posi per davant, guanyador dels 50 km, en Robert Mayoral.
He tingut la fortuna de compartir volta amb en Santi, conegut a través del twitter. Una volta amb l'Itziar, una nena que tenia ganes de córrer i m'ha fet suar per seguir-la.  Amb la Lisa, que porta 13 ironmans, amb en la Nuri i en Joan, de la Penya 1oo km Domingo Catalan, que viuen amb passió l'atletisme.
És difícil de transmetre els vincles que s'arriben a crear en aquest tipus de carreres, tenim una gran passió en comú, en la cara de patiment d'un altre corredor ens hi veiem l'ànima i això ens agermana.
Els organitzadors, han fet fàcil fer 100 km, amb un munt de voluntaris implicats amb nosaltres. Al capdavant de l'organitació en Paco Robles, gran de l'ultrafons i que em va deixar bocabadat amb el seu repte del GR-92 nonstop.
Viure i compartir moments amb gent tant gran, em fa sentir petit i sobretot molt i molt afortunat de pertànyer a aquesta família de llarga distància. 
Track Garmin Connect

Entrades relacionades:
29/08/13 Proper objectiu: 4 curses de 100 km en 99 dies
Repte pel 02/11/13 100 km de Caldes - Corre pels que no poden

Comentaris