Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

19/11/13 Sobrecàrrega al tensor fàscia lata

L'ensurt del passat dissabte mentre feia el repte del Mig IronMan estàtic, és només una sobrecàrrega al tensor de la fàscia lata, a l'alçada del genoll dret. 
Bàsicament pel moviment repetitiu, no només d'aquest dia, sinó pel tot acumulat últimament, tot i que les 3 hores i mitja a l'estàtica, també hi deuen haver influït lo  seu.
El dolor va desaparèixer al cap de menys de dos dies, senyal que vaig parar a temps. Ara queda la molèstia i la recuperació. La molèstia és petita, cal seguir unes pautes perquè passi de petita a res.
D'entrada prop de 15 dies de descans a les cames. Ni córrer, ni pedalat, ni caminades, seguiré nedant sense fer servir les cames, amb pull buoy. Antiinflamatoris, estiraments específics i una mica d'auto-massatge.
Els reptes que encara queden per aquest any, les 6 hores de Calella i les 24 hores d'atletisme, el dia 1 i el 14 de desembre, aniré veient sobre la marxa, el principal objectiu és fer una recuperació correcta i total, per sobre de qualsevol altre.
Un dels avantatges de fer més d'una modalitat esportiva, és que sinó puc fer una cosa, sempre en queda una altre per a poder fer el que és m'agrada, que el cor bategui ràpid.

Comentaris