Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 17/03/12 Natural Running Clínic a Girona

Fa més o menys 1 any, que en el meu entorn, sento a parlar del calçat minimalista, per bé, per mal i per indiferència. He llegit molt sobre el tema, n'he parlat amb diferents persones i gràcies a això me n'he fet una idea. 
Sóc partidari, de tot el que ens apropa a l'estat original de les coses, a la comunió entre cos i natura. Com molta gent, tinc els meus dubtes, també les meves expectatives, ara es presenta una bona ocasió, per provar un calçat d'aquestes caràcteristiques, alhora tinc ganes de veure quines sensacions em transmet.
Penso que no hi ha millor opinió, que la que dóna el coneixement en primera persona, dissabte podré escoltar argumentacions pràctiques i tècniques, a més de la marca Newton, de la que n'he recollit bons comentaris, la part que més m'atrau és poder provar-les.
Serà dissabte a les 10 del matí a Girona, en el cartell que acompanya aquest escrit hi ha tota l'informació.

Comentaris