Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/03/12 Presentació de la Túnez Dune trail a Girona


He pogut assistir a la presentació que s'ha fet a Girona de la Túnez Dune Trail, una cursa de 160 km, en 4 etapes, que és farà en el desert de Tunísia, del 28 al 31 de desembre d'aquest 2012.
La Barbara i l'Alex de l'organització, ens han fet una explicació amena, curta i de cara barraca, ens han posat la mel als llavis i resolt tots els petis dubtes que teníem.
A diferència d'altres, com l'arxiconeguda Marató de Sables, aquesta no és en autosuficiència, només t'has de preocupar per córrer i no de carregar la motxilla amb tot, ni has de dur el menjar, ni dormir a terra, té més confort i  un  preu  més raonable.
M'ha agradat molt la filosofia, "una aventura que no està renyida amb la comoditat", si senyor! penso que de misèries i de restriccions ja n'he passades prous i les que poden venir, com per pagar un munt de calers per passar mancances voluntariament, cadascú pot fer el que vulgui i ho respecto.
Em fa certa gràcia els que expliquen que els ha canviat la vida, ja sigui anant al desert, fent el camí de Santiago o similar, que han aprés que lo important no és lo material, que lo essencial és pot dur a sobre en una motxilla, però l'únic que canvien amb el pas del temps, és el seu model de BMW, pel model més nou.
Fa anys que tinc moltes ganes al desert, penso que és una molt bona oportunitat, per disfrutar-lo fent una cosa que m'agrada en un lloc com Tunísia, econòmicament no és el millor moment, per ganes ja estaria inscrit, ara toca deixar passar uns dies, per tenir el cap fred i clar, fer números, ser objectiu, trobar patrocinadors o col.laboradors seria fantàstic, tal i com està el pati serà difícil, però no impossible, tinc alguna idea i estic obert a suggeriments.
+ info a Dune Trail

Comentaris