Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 10/03/12 Cursa Les Vetes

En aquests temps d'incertesa econòmica, en que mirem on gastem l'últim cèntim dels nostres diners, quina millor manera de fer esport i contribuir a una bona causa, que fer la cursa de les Vetes. 
Una cursa de 10 km, per 5 euros, no és pot demanar més. Donen de temps 2h30', qui vulgui la pot fer caminant a ritme passeig.
Tindrem la satisfacció, a més de córrer per les deveses de Salt, un indret interessant a tocar de la ciutat, de ser solidaris fent els que ens agrada, segons diu a la web: els diners que es recaptin de les inscripcions d’aquesta cursa aniran destinats íntegrament a Caritas Salt, per ajudar a pagar la medicació de totes aquelles persones o famílies que no disposen dels mitjans suficients.
Penso que amb la gent gran, hi tenim un deute, quan penso en persones, que han treballat els millors anys de la seva vida i que en arribar al final, encara han de viure penúries, se'm regira el cor, amb 5 euros no arreglarem el món, però si contribuirem a que giri amb una mica més d'alegria.
Web de la cursa: Les vetes

Entrada relacionada:
11/03/12 Cap de setmana atípic

Comentaris